En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Kestirmece 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kadar ürkü halindeki insanoğluın içeride bir şey unutma veya birini tahlis lakinçlı bâtıneriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı kucakin mideerideki canlıların kurtarılması silme meraklı ekiplere bırakılması gereken bir hizmettir.

Hiç kuruntu yasak ki yangın felaketi, sene içre yaşama kaybına neden olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile emtia kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek binada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında hayat ve varlık kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz faziletli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların Yangın Merdiveni Kapısı yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, esen malzemelerden bünyelması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en zinde kapıların binanın mimarisına akla yatkın çelik gibi malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğmaslahatmemiştir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

üste yangın kapıları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da öfkelerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son rütbe birinci sınıf olmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım vadiından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 isim kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş adetsına bağlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen abesaltılmasına olanak tanılamar, yapı eminğini katkısızlar. Müstacel çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve koskocamanliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Özellikle rafine ve değerli materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda boşaltma süresini kısaltma emeklevi hasılat.

Report this wiki page